- Procurement of hospitality resources
- Tác giả: Jack D. Ninemeier, David K. Hayes
- Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
- Năm xuất bản: 2010
- Số trang:600 p.
- Kích thước:29 cm
- Số đăng ký cá biệt:17249
- ISBN:0-13-514841-3
- Mã Dewey:647. 94 068
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Hospitality industry, Food service
- Chủ đề: Hospitality industry--Management & Hospitality industry--Purchasing
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: This book includes specialty foods, such as organic, Kosher and Halal foods, and devotes entire chapters to evaluation, international purchasing, and procurement for hotels.Students are directed to additional on-line resources through in-text features and mini case projects provide ample opportunity to apply concepts in individual and group settings.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề
- Instructor's manual to accompany Hospitality strategic management : concepts and cases : 2nd ed.
- Hospitality strategic management : concepts and cases : 2nd ed.
- Strategic management for hospitality and tourism : 2nd ed.
- Strategic management for tourism, hospitality and events : 3rd ed.
- Hospitality facilities management and design : 3rd ed.