Khoa Du Lịch
Supervisory skill builders for restaurant and foodservice operations : leadership: 3th ed.
Overview; How well do you use your leadership skills?; What is leadership?; Traits of leaders; Understanding diversity; The Myths surounding diversity; Influence; Leadership styles; Varying your leadership style; Assertiveness.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 2
- Đang rỗi: 2
Nêu khái niệm, phân loại và định nghĩa Địa danh, vị trí của địa danh trong ngôn ngữ học, lược sử địa danh học Thế giới và Việt Nam, các nguyên tắc và phương pháp nghiên cứu địa danh, , chức năng của địa danh và lợi ích của việc nghiên cứu địa danh, quan hệ giữa địa danh và nhân danh.
- Vị trí lưu trữ: Hoàng Minh Thảo - Hòa Khánh Nam
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Introduction to management in the hospitality industry: 10th ed.
The Tenth Edition of Introduction to Management in the Hospitality Industry features both historical perspectives and discussions of new trends in a variety of sectors. This book has the most thorough coverage of the hospitality industry, covering foodservice, lodging, and travel and tourism, ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 33
- Đang rỗi: 33
Access: Introduction to travel and tourism
This is the first introductory textbook/workbook conceived to address the new realities of the travel industry. Access provides an overview of all sections of the business. Readers' will gain valuable insight into the implications of Internet travel sales. Questions for discussion and creative, ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Human resource management in the hospitality industry
The basis of this book is to present the knowledge, skills, and abilities that are required for an individual to become a middle level manager in the field of hospitality human resources. Part One focuses on the evolution of the practice of commerce to include the development of complex ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1