Khoa Du Lịch
Supervisory skill builders for restaurant and foodservice operations : time management: 3rd ed.
Overview; How well do you manage your time?; Where does the time go?; Developing time management skills; Diversity and time management; Tools for time management; Time management people skills; Procrastination.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 2
- Đang rỗi: 2
Supervisory skill builders for restaurant and foodservice operations : leadership: 3th ed.
Overview; How well do you use your leadership skills?; What is leadership?; Traits of leaders; Understanding diversity; The Myths surounding diversity; Influence; Leadership styles; Varying your leadership style; Assertiveness.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 2
- Đang rỗi: 2
Nêu khái niệm, phân loại và định nghĩa Địa danh, vị trí của địa danh trong ngôn ngữ học, lược sử địa danh học Thế giới và Việt Nam, các nguyên tắc và phương pháp nghiên cứu địa danh, , chức năng của địa danh và lợi ích của việc nghiên cứu địa danh, quan hệ giữa địa danh và nhân danh.
- Vị trí lưu trữ: Hoàng Minh Thảo - Hòa Khánh Nam
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Trình bày quá trình hình thành đất đai và cư dân Thái Bình, người Thái Bình quan niệm về ăn uống và thói quen ăn uống của người Thái Bình, những thức ăn hàng ngày và một số cỗ đặc biệt ở Thái Bình.
- Vị trí lưu trữ: Hoàng Minh Thảo - Hòa Khánh Nam
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Introduction to management in the hospitality industry: 10th ed.
The Tenth Edition of Introduction to Management in the Hospitality Industry features both historical perspectives and discussions of new trends in a variety of sectors. This book has the most thorough coverage of the hospitality industry, covering foodservice, lodging, and travel and tourism, ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 33
- Đang rỗi: 33