CSDL sách

Trở về
.jpg
  • The food and cooking of Thailand
  • Tác giả: Bastyra, Judy
  • Nhà xuất bản: Joanna Lorenz - London
  • Năm xuất bản: 2009
  • Số trang:224 p.
  • Kích thước:29 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26152
  • ISBN:9780754818076
  • Mã Dewey:641.591
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Chủ đề: Food--Pictorial works & Cooking--Thailand
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: The book includes all the most famous, popular and classic Thai dishes, and then goes on to feature dozens of more innovative and contemporary ideas and variations. Galangal, Chicken and Coconut Soup, Scented Fish Salad, Red Chicken Curry with Bamboo Shoots, Lemon Grass Pork, Pak Choi with Lime Dressing and Papayas in Jasmine Flower Syrup are just a handful of the delights featured on these pages.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề