CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Basic Thai cooking
  • Tác giả: Vassallo, Jody
  • Nhà xuất bản: Whitecap Books Ltd - North America
  • Năm xuất bản: 2009
  • Số trang:159 p.
  • Kích thước:27 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26161
  • ISBN:9781552859704
  • Mã Dewey:641.591
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Cooking
  • Chủ đề: Food & Cooking--Thailand
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: It takes the mystery out of Thai food and makes it easy to create its mouth-watering flavors in your own home. Everything from green curry to pad Thai will become a welcome addition to any weeknight table.With more than 80 easy-to-prepare recipes, including vegetarian, chicken, beef and seafood dishes, Basic Thai Cooking quickly dispels any initial hesitation for those coming to Thai food for the first time. A glossary explains basic ingredients and full-color photographs display everything from tools and spices to the proper way to season a wok. From there, beautiful soups, curries and stir-fries are only 25 minutes away.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề