CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Baking: 350 recipes and techniques, 1500 photographs, one baking education
  • Tác giả: James Peterson
  • Nhà xuất bản: Ten Speed Press - China
  • Năm xuất bản: 2009
  • Số trang:378 p.
  • Kích thước:28 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26155
  • ISBN:978-1580089913
  • Mã Dewey:641.815
  • Đơn giá:1
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Baking; Cooking
  • Chủ đề: Baking
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This book teaches you how to build finished baked goods from their essential components, providing both maximum guidance for less experienced bakers and great creative freedom for more confident bakers. The Cakes chapter, for example, presents basic cake recipes (Moist Sponge Cake, Devil' s Food Cake) followed by frostings, fillings, and glazes (Professional-Style Buttercream, White Chocolate Ganache), allowing you to mix and match endlessly. Or, if you're looking for knockout assembled cakes, go to the end of the chapter and discover complete illustrated instructions for, say, a decadent Chocolate Hazelnut Cake with Chocolate Filling and Hazelnut Buttercream, or an elegant Peach Crème Mousseline Cake.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề