Khoa Du Lịch
Câu chuyện cocktail = Bartender's guide
Gồm các nội dung: Thế giới của những ly cocktail; Văn hóa bar và cocktail; Khái niệm về bartender; Triết lý và tư tưởng trong việc pha chế; Tìm hiểu về rượu; Những dụng cụ và thiết bị cơ bản; Những nguyên liệu cần thiết; Kĩ thuật pha chế; Những điều cần biết trong thế giới cocktail; Công thức pha ...
- Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
- Tổng sách: 4
- Đang rỗi: 4
Đầu tư và kinh doanh khách sạn hiệu quả
Gồm 4 phần: Phần I: Đầu tư cho thành công; Phần II: Vận hành hợp lí - kết quả ưng ý; Phần III: Nhân sự tuyệt vời dịch vụ đỉnh cao; Phần IV: Dịch vụ khách hàng - một bước tiến tới.
- Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
- Tổng sách: 4
- Đang rỗi: 4
Marketing & selling the travel product : 2nd ed.
This introductory book offers readers a first view of the exciting world of travel and tourism. Its unique approach covers the marketing cycle as well as dedicated chapters on such topics as consumer profiles, sales distribution network, service quality, and salesmanship. Close-ups of professionals ...
- Vị trí lưu trữ: Tồn kho (03 Quang Trung)
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Hospitality facilities management and design : 3rd ed.
Third edition. Includes information of the Role, Cost and Management of Hospitality Facilities, Management Tools, Techniques and Trends, Environmental and Sustainability Management, Safety and Security Systems and more. Fine for use in study.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Contemporary cases in event management
Contemporary Cases in Event Management is a collection of 14 case studies. Featuring a wide variety of cases involving Government Meetings, Trade Shows, Association Meetings, PRIDE Gatherings, and more, this case collection is the perfect accompanying text to any Event Planning and ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1