- Hospitality employee management and supervision: Concepts and practical applications
- Tác giả: Kerry L. Sommerville
- Nhà xuất bản: John Wiley & Sons - New York
- Năm xuất bản: 2007
- Số trang:344 p.
- Kích thước:24 cm
- Số đăng ký cá biệt:24426
- ISBN:9780471745228
- Mã Dewey:647.94 068
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Hospitality industry
- Chủ đề: Hospitality industry--Management
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: This text provides a hands-on, practical, and applications-based approach. The coverage is divided into four sections: legal considerations, employee selection, employee orientation and training, and communication and motivation.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề
- Instructor's manual to accompany Hospitality strategic management : concepts and cases : 2nd ed.
- Hospitality strategic management : concepts and cases : 2nd ed.
- Strategic management for hospitality and tourism : 2nd ed.
- Strategic management for tourism, hospitality and events : 3rd ed.
- Hospitality facilities management and design : 3rd ed.