CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Hospitality employee management and supervision: Concepts and practical applications
  • Tác giả: Kerry L. Sommerville
  • Nhà xuất bản: John Wiley & Sons - New York
  • Năm xuất bản: 2007
  • Số trang:344 p.
  • Kích thước:24 cm
  • Số đăng ký cá biệt:24426
  • ISBN:9780471745228
  • Mã Dewey:647.94 068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Hospitality industry
  • Chủ đề: Hospitality industry--Management
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This text provides a hands-on, practical, and applications-based approach. The coverage is divided into four sections: legal considerations, employee selection, employee orientation and training, and communication and motivation.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề