- Analyzing and controlling foodservice costs : a managerial and technological approach
- Tác giả: James Keiser, Frederick J. Demicco, Cihan Cobanoglu, Robert N. Grimes
- Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
- Năm xuất bản: 2008
- Số trang:645 p.
- Kích thước:24 cm
- Số đăng ký cá biệt:17222
- ISBN:978-0-13-119112-9
- Mã Dewey:647.95068
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food service cost
- Chủ đề: Food service--Cost & Quản trị Nhà hàng & Dịch vụ ăn uống
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: Management and organization in the foodservice industry; The function of control and cost control; Total quality management; The feasibility study, business plan, financing, and franchising; Managerment information systems; Marketing; Forecasting; Menu pricing and control.
Sách cùng chuyên ngành