- Food & beverage management
- Tác giả: John Cousins, David Shortt and David Fosket
- Nhà xuất bản: Longman - England
- Năm xuất bản: 1995
- Số trang:222 p.
- Kích thước:25 cm
- Số đăng ký cá biệt:32276
- ISBN:0582275431
- Mã Dewey:647.95068
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:Tồn kho (03 Quang Trung)
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food, Beverage Management
- Chủ đề: Services management & Quản trị Nhà hàng & Dịch vụ ăn uống
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: It considers food and beverage operations as three separate operating systems: food production, food service as a delivery system (service sequence) and food service as a customer process system. Each system is dealt with in turn and this forms the core of the text.
Sách cùng chuyên ngành