CSDL sách

Trở về
.jpeg
  • Food and beverage cost control
  • Tác giả: Lea R. Dopson
  • Nhà xuất bản: John Wiley and Sons - New Jersey
  • Năm xuất bản: 2011
  • Số trang:576 p.
  • Kích thước:25 cm
  • Số đăng ký cá biệt:30574
  • ISBN:9780470251386
  • Mã Dewey:647.95068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Giáo trình
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Food service, Cost control
  • Chủ đề: Food service--Cost & Quản trị Nhà hàng & Dịch vụ ăn uống
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Foodservice managers need a firm understanding and mastery of the principles of cost control in order to run a successful operation. With Food and Beverage Cost Control, Fifth Edition, Dopson and Hayes have created a comprehensive resource for both students and managers. Written in a user-friendly style, this text provides the necessary foundation in accounting, marketing, and legal issues, as well as foodservice, production, and sanitation. It also offers practical pedagogical tools, including chapter overviews, outlines, highlights, feature boxes, problems, Web links, technology tools, and key terms and concepts.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề