CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Professional cooking : 7th ed.
  • Tác giả: Wayne Gisslen
  • Nhà xuất bản: John Wiley and Sons - New Jersey
  • Năm xuất bản: 2011
  • Số trang:1120 p.
  • Kích thước:31 cm
  • Số đăng ký cá biệt:30578
  • ISBN:9780470197523
  • Mã Dewey:641.57
  • Đơn giá:1
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Giáo trình
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Quantity cookery; Food service
  • Chủ đề: Food service & Quantity cookery
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: The Study Guide to Accompany Professional Cooking, Seventh Edition is a useful tool to help students study and review the material in the textbook Professional Cooking. It contains 35 chapters of key exercises related to key terms; true/false questions; completion, short-answer, and other written exercises; and math exercises. The purpose is to reinforce learning, support your study efforts, and assist you in mastering the material.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề