- Professional cooking : 7th ed.
- Tác giả: Wayne Gisslen
- Nhà xuất bản: John Wiley and Sons - New Jersey
- Năm xuất bản: 2011
- Số trang:1120 p.
- Kích thước:31 cm
- Số đăng ký cá biệt:30578
- ISBN:9780470197523
- Mã Dewey:641.57
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Quantity cookery; Food service
- Chủ đề: Food service & Quantity cookery
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: The Study Guide to Accompany Professional Cooking, Seventh Edition is a useful tool to help students study and review the material in the textbook Professional Cooking. It contains 35 chapters of key exercises related to key terms; true/false questions; completion, short-answer, and other written exercises; and math exercises. The purpose is to reinforce learning, support your study efforts, and assist you in mastering the material.
Sách cùng chuyên ngành