CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Personnel training manual for the hospitality industry
  • Tác giả: Jack E. Miller, Mary Walk
  • Nhà xuất bản: John Wiley & Sons Inc - New York
  • Năm xuất bản: 1991
  • Số trang:9 chapters
  • Kích thước:30 cm
  • Số đăng ký cá biệt:32298
  • ISBN:0442235348
  • Mã Dewey:647.95068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Hospitality industry
  • Chủ đề: Hospitality industry & Food service
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Its purpose is to discuss labour management and training systems to enable supervisors to select the team that best fits their operation. This book introduces the operator to the best training methods available. It works with what is best for the operator, then implements a long term solution to the difficult problems faced by employee and employer. This book should be of interest to professionals from the hotel and foodservice industries, students of personnel management.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề