- Training in food service
- Nhà xuất bản: Hotel & Catering - London
- Năm xuất bản: 1989
- Số trang:[114 p].
- Kích thước:26 cm
- Số đăng ký cá biệt:32152
- ISBN:0703300164
- Mã Dewey:338.476 151
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:Tồn kho (03 Quang Trung)
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food service; Training
- Chủ đề: Food service
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: At the end of this five day course the course members will be able to: Explain the nature of the hotel and catering industry and its relation to their own particular job within the industry; Exercise social skills when dealing with collegues, management and customer.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề