CSDL sách

Trở về
.jpg
  • The golden book of desserts
  • Tác giả: Rachel Lance, Carla Bardi
  • Nhà xuất bản: McRae Books Srl - Italy
  • Năm xuất bản: 2009
  • Số trang:608 p.
  • Kích thước:21 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26148
  • ISBN:9780764163616
  • Mã Dewey:641.86
  • Đơn giá:1
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:food, desserts
  • Chủ đề: Food service & Desserts
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Sinfully delicious custards, mousses, trifles, meringues, cakes, pies, tarts, fritters, and many other desserts are the subjects of this recipe-filled volume. More than 250 recipes--each with a taste-tempting color photo--will inspire home chefs to treat family and guests with truly extraordinary desserts. The kitchen-proven recipes are categorized as follows: Custards and Creams; Trifles and Charlottes; Frozen Desserts; Fruit Desserts; Meringues; Layer Cakes and Rolls; Pies and Tarts; Crisps, Puddings, and Soufflés; Crêpes, Waffles, and Fritters; Pastries;...
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề