- The golden book of desserts
- Tác giả: Rachel Lance, Carla Bardi
- Nhà xuất bản: McRae Books Srl - Italy
- Năm xuất bản: 2009
- Số trang:608 p.
- Kích thước:21 cm
- Số đăng ký cá biệt:26148
- ISBN:9780764163616
- Mã Dewey:641.86
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:food, desserts
- Chủ đề: Food service & Desserts
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: Sinfully delicious custards, mousses, trifles, meringues, cakes, pies, tarts, fritters, and many other desserts are the subjects of this recipe-filled volume. More than 250 recipes--each with a taste-tempting color photo--will inspire home chefs to treat family and guests with truly extraordinary desserts. The kitchen-proven recipes are categorized as follows: Custards and Creams; Trifles and Charlottes; Frozen Desserts; Fruit Desserts; Meringues; Layer Cakes and Rolls; Pies and Tarts; Crisps, Puddings, and Soufflés; Crêpes, Waffles, and Fritters; Pastries;...
Sách cùng chuyên ngành