- The professional chef: 8th ed.
- Nhóm Tác giả: The Culinary Institute of America
- Nhà xuất bản: John Wiley & Sons - New Jersey
- Năm xuất bản: 2006
- Số trang:1215 p.
- Kích thước:29 cm
- Số đăng ký cá biệt:26179
- ISBN:9780764557347
- Mã Dewey:641.57
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Quantity cookery, Culinary Institute of America
- Chủ đề: Culinary Institute of America & Quantity cookery
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: The book includes essential information on nutrition, food and kitchen safety, and tools and ingredients, as well as more than 640 classic and contemporary recipes plus variations. One hundred and thirty-one basic recipe formulas illustrate fundamental techniques and guide cooks clearly through every step, from mise en place to finished dishes.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề