CSDL SÁCH

Khoa Du Lịch

Duyệt theo:
.jpg

Evaluating leisure services : making enlightened decisions : 3rd ed.

Tác giả: Karla A. Henderson, M. Deborah Bialeschki

This book consists of a discussion of the three main element of evaluation divided into four logical units. The three parts are the thesis or the trilogy of a systematic process for evaluation or research - criteria (research question), evidence (data), and judment ( interpretation).

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1
.jpg

Social memory and heritage tourism methodologies

Tác giả: Stephen P. Hanna, Amy E. Potter, E. Arnold Modlin, Perry Carter, David L. Butler

This book describes and demonstrates innovations – including qualitative, quantitative, and mixed method approaches – for analysing the process and politics of remembering and touring the past through place. An introductory chapter looks at the history of social memory and heritage tourism research ...

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 2
  • Đang rỗi: 2

Nghiệp vụ hướng dẫn du lịch

Tác giả: Đinh Trung Kiên

Nêu những khái niệm cơ bản về nghiệp vụ hướng dẫn du lịch, những phẩm chất cần có của hướng dẫn viên du lịch, những nhân tố khách quan tác động đến hoạt động hướng dẫn du lịch, tổ chức hoạt động hướng dẫn du lịch, tham quan du lịch và phương pháp hướng dẫn tham quan du lịch, xử lý tình huống trong ...

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 10
  • Đang rỗi: 10
.jpg

Quản trị kinh doanh khách sạn : giáo trình

Tác giả: Trịnh Xuân Dũng

Giới thiệu khái quát về ngành khách sạn, quản trị khách sạn trên giác độ của nhà quản lý. Đồng thời, cung cấp cho sinh viên phương pháp luận trong nghiên cứu các vấn đề về quản trị kinh doanh nói chung cũng như quản trị kinh doanh khách sạn nói riêng.

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 2
  • Đang rỗi: 2
.jpg

170 Hotel Management Training Tutorials : Practical Training Guide for Professional Hoteliers & Hospitality Students

Tác giả: Hotelier Tanji

Including 14 chapters such Food and beverage service; Hotel front office; Basic tutorials; English for hotel; Housekeeping; Hotel terminlogy; Career advice; F&B product; Safety & security; ...

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1