CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Số trang:288 p.
  • Kích thước:27 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26167
  • ISBN:9781906417352
  • Mã Dewey:641.595
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:food, cooking, Asian
  • Chủ đề: Food & Cooking--Asian
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: More than 100 authentic recipes from the author's culinary trove include gems from internationally known chefs such as Ken Hom, Sri Owen, Alan Davidson, Fuchsia Dunlop, and Emi Kazuko, among others. Also gathered here are illuminating nuggets of information on the cultural and culinary evolution of these countries. Readers will learn about traditional methods using rustic tools and techniques, the semantics of Asian cuisine, and the effective use of modern tools in the preparation of Asian dishes.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề