CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Introduction to food science & food systems : 2nd ed.
  • Tác giả: Rick Parker, Miriah Pace
  • Phiên bản:2nd ed.
  • Nhà xuất bản: Cengage Learning - Boston
  • Năm xuất bản: 2017
  • Số trang:680 p.
  • Kích thước:30 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:55081
  • ISBN:9781435489394
  • Mã Dewey:664.8
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:5/5
  • Từ khóa:Food, food industry and trade, lebensmitteltechnologie
  • Chủ đề: Food & Food industry and trade
  • Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
  • Tóm tắt: Introduction to food science and food systems, 2nd Edition explores the foundations of the food industry, from nutrition and chemistry to processing and safety, and delves into some of the most pressing foodborne issues of our day. As the world grapples with critical issues such as hunger and GMOs, opportunities abound in agriculture and food science careers, and Introduction to food science and food systems, 2nd Edition gives you the knowledge and skills required for success.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề