- The chemistry of food
- Tác giả: Carla Mooney
- Nhà xuất bản: Nomad Press - United States
- Năm xuất bản: 2021
- Số trang:118 p.
- Kích thước:25 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54736
- ISBN:9781647410261
- Mã Dewey:664.02
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:5/5
- Từ khóa:Chemical processes, chemistry of food, chemistry experiments
- Chủ đề: Food & Chemistry
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Chapter 1: The periodic table of elements; Chapter 2: A tasty experiment; Chapter 3: The chemicals in our food; Chapter 4: Cooking : a chemical reaction; Chapter 5: Nutrition : what makes food healthy?; Chapter 6: Flavor : mixing it up; Chapter 7: Texture : what food feels like.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/315620
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.