CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Số trang:1093 p.
  • Kích thước:29 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:48550
  • ISBN:9781555819965
  • Mã Dewey:664.001579
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Giáo trình
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Food microbiology, food, microbiology
  • Chủ đề: Food--Microbiology & Food microbiology
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Commodity-oriented discussion of types of microbial food spoilage and approaches for their control. The major foodborne pathogens, including diseases, virulence mechanisms, control measures, and up-to-date details on molecular biology techniques. State-of-the-science information on food preservation approaches, including natural antimicrobials and the use of bacteriophages in controlling foodborne pathogens. Beneficial microbes used in food fermentations and to promote human and animal health. Updated chapters on current topics such as antimicrobial resistance, predictive microbiology, and risk assessment.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề