- Fundamental food microbiology : 5th ed.
- Tác giả: Bibek Ray, Arun Bhunia
- Phiên bản:5th ed.
- Nhà xuất bản: CRS Press - London
- Năm xuất bản: 2014
- Số trang:607 p.
- Kích thước:26 cm
- Số đăng ký cá biệt:54728
- ISBN:9781466564435
- Mã Dewey:664.001579
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:3/3
- Từ khóa:Food microbiology, foodborne diseases prevention
- Chủ đề: Food microbiology
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Section 1: Introduction to microbes in foods; Section 2: Microbial growth response in the food environment; Section 3: Beneficial uses of microorganisms in food; Section 4: Microbial food spoilage; Section 5: Microbial foodborne diseases; Section 6: Cotrol of microorganisms in foods; Section 7: Microbial detection and food safety.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/289158
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.