CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Purchasing : a guide for hospitality professionals
  • Tác giả: David K. Heyes, Jack D. Ninemeier
  • Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
  • Năm xuất bản: 2010
  • Số trang:392 p.
  • Kích thước:27 cm
  • Số đăng ký cá biệt:17241
  • ISBN:0135148421
  • Mã Dewey:647. 94 068
  • Đơn giá:1
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Purchasing, Management, Hospitality industry
  • Chủ đề: Hospitality industry
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Introduction to purchasing management, determining quality requirements, determining purchase quantities, identifying and maintaining supply sources, selecting suppliers and ordering products. Purchasing follow-up: receiving, storage, payment, and evaluation; Meats, poultry, and seafood, produce, dairy, and eggs; Groceries, beverages; Buying nonfood items; Buying technology and services, purchasing capital equipment.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề