- Foodservice planning : layout, design, and equipment : 4th ed.
- Tác giả: Barbara A. Almanza, Landal H. Kotschevar, Margaret E. Terrell
- Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
- Năm xuất bản: 2000
- Số trang:532 p.
- Kích thước:29 cm
- Số đăng ký cá biệt:17177
- ISBN:0130964468
- Mã Dewey:647.95 068
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food service management
- Chủ đề: Food service--Equipment and supplies & Food and service management
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: Part 1: Planning; Part 2: Functional areas of food facilities; Part 3: Supporting factors and physical conditions; Part 4: Equipment selection.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề
- Vietnam tourism occupational skills standards in Vietnamese food preparation
- Vietnam tourism occupational skills standards in Food & beverage service
- Foodservice organizations : a managerial and systems approach : 7th ed.
- The hospitality manager's guide to wine, beers, and spirits: 2nd ed.
- Restaurant food service equipment