- Restaurant food service equipment
- Tác giả: John A. Drysdale
- Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
- Năm xuất bản: 2010
- Số trang:152 p.
- Kích thước:31 cm
- Số đăng ký cá biệt:17240
- ISBN:0135017882
- Mã Dewey:642
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food service - Equipment and suppies, food service - sanitation
- Chủ đề: Food service--Equipment and supplies
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: Book includes eight chapters: Cleaning, sanitizing, and maintaining equipment, health departments role in equipment sanitation, safe equipment operation, mechanical equipment, cooking equipment, refrigeration, sanitation equipment.
Sách cùng chuyên ngành