CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Restaurant food service equipment
  • Tác giả: John A. Drysdale
  • Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
  • Năm xuất bản: 2010
  • Số trang:152 p.
  • Kích thước:31 cm
  • Số đăng ký cá biệt:17240
  • ISBN:0135017882
  • Mã Dewey:642
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Food service - Equipment and suppies, food service - sanitation
  • Chủ đề: Food service--Equipment and supplies
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Book includes eight chapters: Cleaning, sanitizing, and maintaining equipment, health departments role in equipment sanitation, safe equipment operation, mechanical equipment, cooking equipment, refrigeration, sanitation equipment.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề