CSDL sách

Trở về
.jpg
  • The hospitality manager's guide to wine, beers, and spirits: 2nd ed.
  • Tác giả: Albert W.A Schmid
  • Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
  • Năm xuất bản: 2008
  • Số trang:297 p.
  • Kích thước:23 cm
  • Số đăng ký cá biệt:17246
  • ISBN:0-13-205968-1
  • Mã Dewey:641.8 74
  • Đơn giá:1
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Bartending, Food service management
  • Chủ đề: Food and service management
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Introduction to the history, science and varieties of alcoholic beverages.It addresses all areas of alcoholic beverages including alcohol safety, wine labels and bottle shapes, tasting and pairing, fermentation, light-bodied medium-bodied and full-bodied red and white wines, sparkling wines, dessert wines, fortified wines and aperitifs, beer, distillation and distilled spirits, mixology, purchasing and storage, and marketing and sales.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề