- The hospitality manager's guide to wine, beers, and spirits: 2nd ed.
- Tác giả: Albert W.A Schmid
- Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
- Năm xuất bản: 2008
- Số trang:297 p.
- Kích thước:23 cm
- Số đăng ký cá biệt:17246
- ISBN:0-13-205968-1
- Mã Dewey:641.8 74
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Bartending, Food service management
- Chủ đề: Food and service management
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: Introduction to the history, science and varieties of alcoholic beverages.It addresses all areas of alcoholic beverages including alcohol safety, wine labels and bottle shapes, tasting and pairing, fermentation, light-bodied medium-bodied and full-bodied red and white wines, sparkling wines, dessert wines, fortified wines and aperitifs, beer, distillation and distilled spirits, mixology, purchasing and storage, and marketing and sales.
Sách cùng chuyên ngành