CSDL sách

Trở về
  • Vietnam tourism occupational skills standards in Vietnamese food preparation
  • Nhóm Tác giả: Vietjnam national administration of tourism
  • Nhà xuất bản: Vietnam human resources development in Tourism project - Hà Nội
  • Năm xuất bản: 2009
  • Số trang:171 p.
  • Kích thước:30 cm
  • Số đăng ký cá biệt:20889
  • Mã Dewey:641.5
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:Lưu kho (209 Phan Thanh)
  • Ngôn ngữ:Tiếng Anh
  • Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
  • Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
  • Từ khóa:Vietnamese food preparation
  • Chủ đề: Food service--Equipment and supplies
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: These Vietnam Tourism Occupational skills standards in Vietnamese food preparation cover the entry- level position of Assistant/Commis Cook who works in a hotel, restaurant or similar establishment, with the responsibility for preparing food and meal items based on Vietnamese food cuisine.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề