- Vietnam tourism occupational skills standards in Vietnamese food preparation
- Nhóm Tác giả: Vietjnam national administration of tourism
- Nhà xuất bản: Vietnam human resources development in Tourism project - Hà Nội
- Năm xuất bản: 2009
- Số trang:171 p.
- Kích thước:30 cm
- Số đăng ký cá biệt:20889
- Mã Dewey:641.5
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:Lưu kho (209 Phan Thanh)
- Ngôn ngữ:Tiếng Anh
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
- Từ khóa:Vietnamese food preparation
- Chủ đề: Food service--Equipment and supplies
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: These Vietnam Tourism Occupational skills standards in Vietnamese food preparation cover the entry- level position of Assistant/Commis Cook who works in a hotel, restaurant or similar establishment, with the responsibility for preparing food and meal items based on Vietnamese food cuisine.
Sách cùng chuyên ngành