CSDL Luận văn _ Luận án

Chủ đề: English--Tourism

  • Duyệt theo:
Investgation into the real situation and solutions to improving the service quality of breakfast buffet at Holiday Beach Hotel – Resort Da Nang
  • Tác giả: Nguyen Vu Anh Thu |
  • Giảng viên hướng dẫn: Bui Thi Kim Phung |
  • Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch

Chapter I: Theoretical background; Chapter II: Case description; Chapter 3: Analysis and evaluation.

An investigation into the strengths and the weaknesses of reception department in sheraton grand da nang resort and some suggestions for improving its service quality
  • Tác giả: Nguyen Thi Tuyen |
  • Giảng viên hướng dẫn: Ho Thi Huyen Trang, M.A |
  • Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch

Chapter I: Theoretical background; Chapter II: Case description; Chapter 3: Analysis and evaluation.

An investigation into the real situation and some solutions to improving the service quality of the restaurant of Palazzo Hotel
  • Tác giả: Nguyen Hoai My |
  • Giảng viên hướng dẫn: Nguyen Quynh Chi, M.A |
  • Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch

Chapter I: Theoretical background; Chapter II: Case description; Chapter 3: Analysis and evaluation.

An investigation into the real situation and Solutions to improving the service quality at Food and Beverage department of White Sand Hotel
  • Tác giả: Mai Thi Hue |
  • Giảng viên hướng dẫn: Kieu Thi Dong Thanh, M.A |
  • Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch

Chapter I: Theoretical background; Chapter II: Case description; Chapter 3: Analysis and evaluation.

An investigation into the real situation and some solutions to improving the quality of spa service at Hyatt Regency Danang Resort
  • Tác giả: Vo Thu Thao |
  • Giảng viên hướng dẫn: Phan Thi Le Huyen, M.A |
  • Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch

Chapter I: Theoretical background; Chapter II: Case description; Chapter 3: Analysis and evaluation.