CSDL SÁCH

Khoa Du Lịch

Duyệt theo:
.jpg

101 things I learned® in culinary school : 2nd ed.

Tác giả: Louis Eguaras, Matthew Frederick

A chef must master countless techniques, memorize a mountain of information, and maintain a Zen master’s calm. This book illuminates the path to becoming a culinary professional by sharing important kitchen fundamentals and indispensable advic.

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 5
  • Đang rỗi: 5
.jpg

Case scenarios in hospitality supervision

Tác giả: Peter Szende

Part 1. Meeting human resources requirements. Part 2. Building your leadership credibility. Part 3. Building and managing performance.Part 4. Encouraging others.Part 5. Dealing with problem behaviors. Part 6. Taking corrective actions. Part 7. When employees are challenging your leadership. Part 8. ...

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 4
  • Đang rỗi: 3
.jpg

Hiểu biết về thức ăn = How food works

Cuốn sách Hiểu hết về thức ăn sẽ mang lại những thông tin lý thú liên quan đến thức ăn, từ công đoạn sản xuất đến ích lợi/tác hại của chúng với sức khỏe.

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 0
.jpg

How food works : the facts visually explained

Contents: Food fundamentals. Storing and cooking. Types of food. Drinks. Diets. Food and environment.

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 0
.jpg

Phát triển du lịch nội địa ở Việt Nam

Cung cấp những kiến thức cơ bản về nghiệp vụ cũng như các kỹ năng cần có của người làm du lịch trong quá trình thực hiện công việc thực tế. Đề ra những hướng đi, giải pháp cụ thể, phát triển du lịch Việt Nam ra nước ngoài, thu hút khách nước ngoài tới Việt Nam; đồng thời giúp nắm bắt, cập nhật chủ ...

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 5
  • Đang rỗi: 5