Khoa Du Lịch

101 things I learned® in culinary school : 2nd ed.
A chef must master countless techniques, memorize a mountain of information, and maintain a Zen master’s calm. This book illuminates the path to becoming a culinary professional by sharing important kitchen fundamentals and indispensable advic.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 5
- Đang rỗi: 5

Case scenarios in hospitality supervision
Part 1. Meeting human resources requirements. Part 2. Building your leadership credibility. Part 3. Building and managing performance.Part 4. Encouraging others.Part 5. Dealing with problem behaviors. Part 6. Taking corrective actions. Part 7. When employees are challenging your leadership. Part 8. ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 4
- Đang rỗi: 3

Hiểu biết về thức ăn = How food works
Cuốn sách Hiểu hết về thức ăn sẽ mang lại những thông tin lý thú liên quan đến thức ăn, từ công đoạn sản xuất đến ích lợi/tác hại của chúng với sức khỏe.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 0

How food works : the facts visually explained
Contents: Food fundamentals. Storing and cooking. Types of food. Drinks. Diets. Food and environment.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 0

Phát triển du lịch nội địa ở Việt Nam
Cung cấp những kiến thức cơ bản về nghiệp vụ cũng như các kỹ năng cần có của người làm du lịch trong quá trình thực hiện công việc thực tế. Đề ra những hướng đi, giải pháp cụ thể, phát triển du lịch Việt Nam ra nước ngoài, thu hút khách nước ngoài tới Việt Nam; đồng thời giúp nắm bắt, cập nhật chủ ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 5
- Đang rỗi: 5