
- 101 things I learned® in culinary school : 2nd ed.
- Tác giả: Louis Eguaras, Matthew Frederick
- Nhà xuất bản: Crown - New York
- Năm xuất bản: 2020
- Số trang:101 p.
- Kích thước:24 cm.
- Số đăng ký cá biệt:56828
- ISBN:9781524761943
- Mã Dewey:641.5071
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:5/5
- Từ khóa:PBL, Case studies, cooking study, cooks training
- Chủ đề: Cooking & Case studies & PBL
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: A chef must master countless techniques, memorize a mountain of information, and maintain a Zen master’s calm. This book illuminates the path to becoming a culinary professional by sharing important kitchen fundamentals and indispensable advic.
- Sách điện tử:https://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/337336
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề
- Spanish for police officers : 15 real-life scenarios for police officers
- 101 primary care case studies : a workbook for clinical and bedside skills
- The carpenter : a story about the greatest success strategies of all
- Stanford's Wallace Sterling : portrait of a presidency 1949-1968
- Top 100 cases in criminal law : legal briefs