CSDL sách

Trở về
.jpg
  • 101 things I learned® in culinary school : 2nd ed.
  • Tác giả: Louis Eguaras, Matthew Frederick
  • Nhà xuất bản: Crown - New York
  • Năm xuất bản: 2020
  • Số trang:101 p.
  • Kích thước:24 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:56828
  • ISBN:9781524761943
  • Mã Dewey:641.5071
  • Đơn giá:1
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:5/5
  • Từ khóa:PBL, Case studies, cooking study, cooks training
  • Chủ đề: Cooking & Case studies & PBL
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: A chef must master countless techniques, memorize a mountain of information, and maintain a Zen master’s calm. This book illuminates the path to becoming a culinary professional by sharing important kitchen fundamentals and indispensable advic.
  • Sách điện tử:https://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/337336
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề