Khoa Du Lịch
Food and beverage : operations, methods, and cost controls
Introduction to the hospitality industry, food and beverage operations, food and beverage organization, food production methods, food service methods, beverage service methods, banquet sales and service, food and beverage accounting, food and beverage cost controls.
- Vị trí lưu trữ: Tồn kho (03 Quang Trung)
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Marketing hospitality: Sales and marketing for hotels, motels, and resorts
Understanding hospitality marketing, understanding transactions, understanding client behavior, understanding pricing strategies, marketing organization, market research and planning, marketing communications, marketing to organizations, persolal ...
- Vị trí lưu trữ: Tồn kho (03 Quang Trung)
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Destination branding : creating the unique destination proposition : 2nd ed.
Part 1: Destination branding in context; Part 2: Destination branding challenges; Part 3: Destination branding in practice.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Giới thiệu 2 phần: Phần 1: Huế, Unesco và di sản văn hóa thế giới đầu tiên của Việt Nam; Phần 2: Diện mạo và giá trị quần thể di tích Huế.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Sách nói về phong tục gia đình, gia tộc, nghĩa vợ chồng, đạo làm con, tang ma, cưới hỏi; Phong tục tập quán ở làng quê, thôn xóm với tục thờ thần, lễ hội, khao vọng, hiếu kỷ; Phần cuối nói về tình nghĩa thầy trò, bầu bạn, các tôn giáo, văn chương chính trị, võ nghệ, khoa cử, nghề nông tang, buôn ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 2
- Đang rỗi: 2