Khoa Du Lịch
Hướng dẫn các phương pháp trang trí bàn ăn như: vật trang trí đặt ở giữa bàn, khăn lót đĩa, khăn ăn, khăn trải bàn, dọn món ăn và cách bố trí chỗ ngồi, thức ăn và rượu, đặt thiếp, quà tặng.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 4
- Đang rỗi: 4
Phương thức dẫn đầu thị trường = Discipline of market leaders
Mười hai nguyên tắc giúp doanh nghiệp chiếm lĩnh thị trường như: thất bại nếu không cố gắng; những quy tắc mới trong cạnh tranh; chọn lựa người thắng cuộc; nguyên tắc của chất lượng hoạt động; nguyên tắc của những nhà sản xuất hàng đầu; bài học thân thiện với khách hàng.
- Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
- Tổng sách: 4
- Đang rỗi: 4
Conducting Tours" offers essential, contemporary guidance needed for success in this exciting, expanding industry. Beginning with basic, valuable information about guiding, escorting, and tour planning, the text progresses with discussions on subtler topics such as guide commentary "tricks" for ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Hospitality and travel marketing
This book covers all aspects of strategic management in hospitality: Environmental scanning relating to the hospitality and tourism industry; Competitive methods of multinational companies of the world-wide hotel industry; Organizational structure and Human Resources; The role of technology ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Handbook of hospitality strategic management
This book covers all aspects of strategic management in hospitality: Environmental scanning relating to the hospitality and tourism industry; Competitive methods of multinational companies of the world-wide hotel industry; Organizational structure and Human Resources; The role of technology in ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1