Khoa Du Lịch
Managing hospitality human resources: Fourth edition
Part I: Employment laws, planning, and staffing; Part II: Human resources development; Part III: Compensation and labor issues; Part IV: Safety, discipline, and ethics.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Knowledge of geography and cruise destinations is emphasized, with all world ports identified on maps and described with marketable appeal. The book also presents key information on applying effective sales skills, qualifying clients for selecting the right cruises and nautical terminology, and ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Hướng dẫn các phương pháp trang trí bàn ăn như: vật trang trí đặt ở giữa bàn, khăn lót đĩa, khăn ăn, khăn trải bàn, dọn món ăn và cách bố trí chỗ ngồi, thức ăn và rượu, đặt thiếp, quà tặng.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 4
- Đang rỗi: 4
Phương thức dẫn đầu thị trường = Discipline of market leaders
Mười hai nguyên tắc giúp doanh nghiệp chiếm lĩnh thị trường như: thất bại nếu không cố gắng; những quy tắc mới trong cạnh tranh; chọn lựa người thắng cuộc; nguyên tắc của chất lượng hoạt động; nguyên tắc của những nhà sản xuất hàng đầu; bài học thân thiện với khách hàng.
- Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
- Tổng sách: 4
- Đang rỗi: 4
Conducting Tours" offers essential, contemporary guidance needed for success in this exciting, expanding industry. Beginning with basic, valuable information about guiding, escorting, and tour planning, the text progresses with discussions on subtler topics such as guide commentary "tricks" for ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1