CSDL sách

Trở về
.jpg
  • The food and cooking of Malaysia, Singapore, Indonesia & Philippines : over 300 recipes shown step-by-step in 1200 beautiful photographs
  • Tác giả: Ghillie Basan, Rerry Tan, Vilma Laus
  • Nhà xuất bản: Lorenz Booke - China
  • Năm xuất bản: 2011
  • Số trang:512 p.
  • Kích thước:22 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26136
  • ISBN:9780754823308
  • Mã Dewey:641.59597
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Food Asian Southeast; Cooking Asian Southeast
  • Chủ đề: Food & Cooking
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: A complete guide to these exotic cuisines - the food culture, ingredients and recipes of Malaysia, Singapore, Indonesia & Philippines.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề