- The food and cooking of Malaysia, Singapore, Indonesia & Philippines : over 300 recipes shown step-by-step in 1200 beautiful photographs
- Tác giả: Ghillie Basan, Rerry Tan, Vilma Laus
- Nhà xuất bản: Lorenz Booke - China
- Năm xuất bản: 2011
- Số trang:512 p.
- Kích thước:22 cm
- Số đăng ký cá biệt:26136
- ISBN:9780754823308
- Mã Dewey:641.59597
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food Asian Southeast; Cooking Asian Southeast
- Chủ đề: Food & Cooking
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: A complete guide to these exotic cuisines - the food culture, ingredients and recipes of Malaysia, Singapore, Indonesia & Philippines.
Sách cùng chuyên ngành