CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Asian dumplings : mastering gyoza, spring Rolls, samosas, and more
  • Tác giả: Andrea Nguyen
  • Nhà xuất bản: Ten Speed Press - New York
  • Năm xuất bản: 2009
  • Số trang:240 p.
  • Kích thước:27 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26189
  • ISBN:978-1580089753
  • Mã Dewey:641.595
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Asian cooking; Dumplings
  • Chủ đề: Cooking--Asian & Dumplings
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Organized according to type (wheat pastas, skins, buns, and pastries; translucent wheat and tapioca preparations; rice dumplings; legumes and tubers; sweet dumplings), This book encompasses Eastern, Southeastern, and Southern Asia, with recipes from China, Japan, Korea, Nepal, Tibet, India, Thailand, Vietnam, Singapore, Malaysia, Indonesia, and the Philippines. Throughout, Nguyen shares the best techniques for shaping, filling, cooking, and serving each kind of dumpling. And she makes it easy to incorporate dumplings into a contemporary lifestyle by giving a thorough introduction to essential equipment and ingredients and offering make-ahead and storage guidance, time-saving shortcuts that still yield delectable results, and tips on planning a dumpling dinner party.
  • Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/318033
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề