- The innovator's method : bringing the lean startup into your organization
- Tác giả: Nathan Furr, Jeff Dyer, Clayton M. Christensen
- Nhà xuất bản: Harvard Business Review Press - Boston
- Năm xuất bản: 2014
- Số trang:268 p.
- Kích thước:24 cm
- Số đăng ký cá biệt:45398
- ISBN:9781625271464
- Mã Dewey:658.4063
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:209 Phan Thanh
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
- Từ khóa:Management, technological innovations
- Chủ đề: Quản trị Kinh doanh & Organizational effectiveness--Evaluation & Technological innovations
- Chuyên ngành: Khoa Quản Trị Kinh Doanh
- Tóm tắt: Have you ever come up with an idea for a new product or service but didn’t take any action because you thought it would be too risky? Or at work, have you had what you thought could be a big idea for your company—perhaps changing the way you develop or distribute a product, provide customer service, or hire and train your employees? If you have, but you haven’t known how to take the next step, you need to understand what the authors call the innovator’s method—a set of tools emerging from lean start-up, design thinking, and agile software development that are revolutionizing how new ideas are created, refined, and brought to market.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/309537
Sách cùng chuyên ngành
- Economix : các nền kinh tế vận hành (và không vận hành) thế nào và tại sao?
- Quả táo thần kỳ của Kimura
- Xấu thế nào - đẹp ra sao : bí kíp thẩm định thiết kế trong marketing : tái bản lần thứ 4
- Bất động sản trong nền kinh tế Việt Nam : vai trò và khuyến nghị chính sách : sách chuyên khảo
- Làm chủ cuộc chơi trong thời đại số = Digital game changer
Sách cùng chủ đề
- Processing technologies for milk and milk products : methods, applications, and energy usage
- TikTok tất tần tật
- Assembling Japan : Modernity, Technology and Global Culture
- The historical consumer : consumption and everyday life in Japan, 1850-2000
- Flourishing : a frank conversation about sustainability