- Enzyme kinetics : behavior and analysis of rapid equilibrium and steady - state enzyme systems
- Tác giả: Irwin H. Segel
- Nhà xuất bản: John Wiley & Sons, INC - United States
- Năm xuất bản: 1993
- Số trang:957 p.
- Kích thước:24 cm
- Số đăng ký cá biệt:13469
- ISBN:0-471-30309-7
- Mã Dewey:574
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Enzyme, sinh học, hóa học
- Chủ đề: Enzyme & Công nghệ Thực phẩm
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Chapter1: Introduction - Enzymes as biological catalysts, Chapter2: Kinetics of unireactant enzymes, Chapter3: Simple inhibition systems, Chapter4: Rapid equilibrium partial and mixed - type inhibition, Chapter5: Enzyme activation, Chapter6: Rapid equilibrium bireactant and terreactant systems...
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.