- Microbial food contamination
- Tác giả: Charles L. Wilson, Samir Droby
- Nhà xuất bản: CRC - NY.
- Năm xuất bản: 2001
- Số trang:304 p.
- Kích thước:23 cm.
- Số đăng ký cá biệt:37539
- ISBN:0849322294
- Mã Dewey:664.001579
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food, microbiology, food contamination
- Chủ đề: Food technology & Công nghệ Thực phẩm
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Microbial Food Contamination presents a more comprehensive and international view on the subject of microbial food contamination than any book previously written. Drawing from the works of eminent authorities from around the globe, the text discusses a broad spectrum of food contaminants, including bacteria, fungi, viruses, protozoa, and mycotoxins...
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/293097
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.