CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Nutrition: Basic concepts and applications
  • Tác giả: William L. Scheider
  • Nhà xuất bản: McGraw-Hill - N.Y
  • Năm xuất bản: 1983
  • Số trang:539 p.
  • Kích thước:25 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:31929
  • ISBN:0070552304
  • Mã Dewey:613.2
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Nutrition, nutrition disorders
  • Chủ đề: Nutrition
  • Chuyên ngành: Khoa Điều dưỡng
  • Tóm tắt: Chapter 1: The science of nutrition; Chapter 2: Carbohydrates; Chapter 3: Lipids; Chapter 4: Protein; Chapter 5: Energy balance and weight control; Chapter 6: Digestion, absorption, and metabolism; Chapter 7: The Vitamins; Chapter 8: Water and minerals; Chapter 9: The basis for an adequate diet; Chapter 10: Choosing an adequate adult diet..
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề