- Nutrition: Basic concepts and applications
 - Tác giả: William L. Scheider
 - Nhà xuất bản: McGraw-Hill - N.Y
 - Năm xuất bản: 1983
 
- Số trang:539 p.
 - Kích thước:25 cm.
 - Số đăng ký cá biệt:31929
 - ISBN:0070552304
 - Mã Dewey:613.2
 - Đơn giá:0
 - Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
 - Ngôn ngữ:English
 - Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
 - Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
 
- Từ khóa:Nutrition, nutrition disorders
 - Chủ đề: Nutrition
 - Chuyên ngành: Khoa Điều dưỡng
 - Tóm tắt: Chapter 1: The science of nutrition; Chapter 2: Carbohydrates; Chapter 3: Lipids; Chapter 4: Protein; Chapter 5: Energy balance and weight control; Chapter 6: Digestion, absorption, and metabolism; Chapter 7: The Vitamins; Chapter 8: Water and minerals; Chapter 9: The basis for an adequate diet; Chapter 10: Choosing an adequate adult diet..
 
                            Sách cùng chuyên ngành
                            
                        
                        
            
            
                    




