CSDL SÁCH

Khoa Du Lịch

Duyệt theo:
.jpg

Hospitality industry managerial accounting

Tác giả: Raymond S. Schmidgall

Introduction to managerial accounting, the balance sheet, the income statement, the statement of cash flows, radio analysis, basic cost concepts,..

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1
.jpg

Managing the guest experience in hospitality

Tác giả: Robert Ford

This book is organized around the 14 "Service Principles" with a chapter dedicated to each. The most recent research is integrated throughout to support each principle and each chapter provides "Exemplars of Excellent Service". A "Moment of Truth" feature interspersed throughout the book provides ...

  • Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1
.jpg

Tourism

Tác giả: Charles R. Goeldner

Tourism/Hospitality Management The #1 introduction to tourism principles and practices, updated and expanded for today's growing industry Now in its eighth edition, Tourism provides a comprehensive introduction to the world's most rapidly growing industry.

  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1
.jpg

Văn hóa ẩm thực trong lễ hội truyền thống Việt Nam

Tác giả: Nguyễn Quang Lê

Gồm 4 phần: Phần 1: Văn hóa ẩm thực trong phong tục lễ hội truyền thống xưa và nay; Phần 2: Cỗ lễ vật dâng cúng dùng trong ngày lễ tết theo phong tục cổ truyền; Phần 3: Cỗ lễ vật dâng cúng thần linh trong lễ hội dân gian truyền thống; Phần bốn: Cỗ lễ vật dâng cúng thần linh trong một số phong tục, ...

  • Vị trí lưu trữ: Hoàng Minh Thảo - Hòa Khánh Nam
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1
.jpg

Văn hóa ẩm thực Việt Nam

Tác giả: Nguyễn Thị Huế, Huỳnh Thị Dung, Nguyễn Thu Hà

Phần một giới thiệu một số tục lệ văn hóa ẩm thực Việt Nam; Phần hai giới thiệu về bách khoa ẩm thực.

  • Vị trí lưu trữ: Hoàng Minh Thảo - Hòa Khánh Nam
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1