Khoa Du Lịch
Hospitality industry managerial accounting
Introduction to managerial accounting, the balance sheet, the income statement, the statement of cash flows, radio analysis, basic cost concepts,..
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Managing the guest experience in hospitality
This book is organized around the 14 "Service Principles" with a chapter dedicated to each. The most recent research is integrated throughout to support each principle and each chapter provides "Exemplars of Excellent Service". A "Moment of Truth" feature interspersed throughout the book provides ...
- Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Tourism/Hospitality Management The #1 introduction to tourism principles and practices, updated and expanded for today's growing industry Now in its eighth edition, Tourism provides a comprehensive introduction to the world's most rapidly growing industry.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Văn hóa ẩm thực trong lễ hội truyền thống Việt Nam
Gồm 4 phần: Phần 1: Văn hóa ẩm thực trong phong tục lễ hội truyền thống xưa và nay; Phần 2: Cỗ lễ vật dâng cúng dùng trong ngày lễ tết theo phong tục cổ truyền; Phần 3: Cỗ lễ vật dâng cúng thần linh trong lễ hội dân gian truyền thống; Phần bốn: Cỗ lễ vật dâng cúng thần linh trong một số phong tục, ...
- Vị trí lưu trữ: Hoàng Minh Thảo - Hòa Khánh Nam
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1