Khoa Du Lịch
Khái quát chung về kinh doanh nhà hàng, xây dựng mô hình tổ chức nhà hàng, xây dựng thực đơn trong nhà hàng, quản trị quá trình kinh doanh nhà hàng, quản lý quy trình phục vụ khách trong nhà hàng, tổ chức và phục vụ tiệc, quản trị doanh thu và chi phí trong nhà hàng.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 2
- Đang rỗi: 2
Gather : the art of Paleo entertaining
This books includes:17 elegant menu spreads; 100 delicious dishes perfect for any party; Over 300 beautiful color photos; Tips and tricks to make entertaining fun and effortless; Thoughtful ideas on how to prepare dishes while enjoying the party you're hosting; Shortcuts and sequencing suggestions ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Topics include: Size and types of events; Event teams; Concept and design; Feasibility; Legal compliance; Event marketing; Sponsorship; Promotion; Financial management; Risk management; Planning; Protocol; Choosing the event site; Developing the theme; Conducting rehearsals; Managing the ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Dining room and banquet management : 2 rd ed.
This text is designed to be a manager's guide for successful service. The first section emphasizes the history, importance and proper guidelines of service along with the appearance and sanitation of the restaurant and its staff. Part two is designed to teach an individual proper methods to manage ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
GNVQ Advanced Leisure and Tourism
It contains detailed information on topics such as health and safety, customer service, marketing, information services, teamwork, planning, and evaluation. The text covers all the GNVQ unit ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1