CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Food science and technology : 2nd ed.
  • Tác giả: Geoffrey Campbell-Platt
  • Nhà xuất bản: John Wiley & Sons - Hoboken
  • Năm xuất bản: 2018
  • Số trang:564 p.
  • Kích thước:28 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:54765
  • ISBN:9780470673423
  • Mã Dewey:664.02
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Giáo trình
  • Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
  • Từ khóa:Food biotechnology, food industry and trade
  • Chủ đề: Food industry and trade & Food biotechnology
  • Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
  • Tóm tắt: Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide. The book is supported by the International Union of Food Science and Technology and comprises 21 chapters, carefully written in a user-friendly style by 30 eminent industry experts, teachers, and researchers from across the world. All authors are recognized experts in their respective fields, and together represent some of the world’s leading universities and international food science and technology organizations.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề