- Accelerating new food product design and development : 2nd ed.
- Tác giả: Jacqueline H. Beckley, Leslie J. Herzog, M. Michele Foley
- Nhà xuất bản: John Wiley & Sons - Hoboken
- Năm xuất bản: 2017
- Số trang:387 p.
- Kích thước:25 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54777
- ISBN:9781119149309
- Mã Dewey:664.00685
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
- Từ khóa:Food industry and trade
- Chủ đề: Food industry and trade
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Accelerating New Food Product Design and Development, Second Edition features five brand new chapters covering all the changes that have occurred within the last decade: A Flavor Supplier Perspective, An Ingredient Supplier Perspective, Applying Processes that Accelerate New Product Development, Looking at How the University Prepares Someone for a Career in Food, and Innovative Packaging and Its Impact on Accelerated Product Development.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/154311
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.