- Fundamentals of food process engineering : 4th ed.
- Tác giả: Romeo T. Toledo, R. K. Singh, Fanbin Kong
- Phiên bản:4th ed.
- Nhà xuất bản: Springer - Cham
- Năm xuất bản: 2018
- Số trang:449 p.
- Kích thước:25 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54695
- ISBN:9783319900971
- Mã Dewey:664.02
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:3/3
- Từ khóa:Food, beverage technology, engineering food science
- Chủ đề: Food engineering & Food--Beverage technology
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Units and dimensions; Material balances; Gases and vapors; Energy Balances; Flow of fluids heat transfer; Kinetics of chemical reactions in foods; Thermal process calculations; Aseptic processing; Refrigeration; Evaporation; Dehydration; Physical separation processes; Emerging food processing technologies.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/301426
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.