CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Food and beverage cost control : 7th ed.
  • Tác giả: Lea R Dopson, David K Hayes
  • Nhà xuất bản: John Wiley & Sons, Inc - Hoboken, New Jersey
  • Năm xuất bản: 2020
  • Số trang:443 p.
  • Kích thước:28 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:48554
  • ISBN:9781119524991
  • Mã Dewey:647.95 068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Giáo trình
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Food, beverage, Cost control
  • Chủ đề: Food & Beverage
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This chapter presents the relationship among a foodservice business's revenue, expenses, and profit. As a professional foodservice manager, you must understand the relationship that exists between controlling these three areas and the resulting success of your operation. In addition, the chapter presents the mathematical foundation you must know to report your operating results and express them as a percentage of your revenue or budget
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề