- Essential oils in food preservation, flavor and safety
- Tác giả: Victor R Preedy
- Nhà xuất bản: Academic Press - United States of America
- Năm xuất bản: 2016
- Số trang:895 p.
- Kích thước:31 cm
- Số đăng ký cá biệt:39643
- ISBN:9780124166417
- Mã Dewey:338.47664
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:0/1
- Từ khóa:Food, preservation, food industry and trade
- Chủ đề: Food--Safety measures & Food--Preservation
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: This book provides an authoritative synopsis of many of the complex features of the essential oils as applied to food science, ranging from production and harvesting, to the anti-spoilage properties of individual components. It embraces a holistic approach to the topic, and is divided into two distinct parts, the general aspects and named essential oils.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/150808
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề