CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Essential oils in food preservation, flavor and safety
  • Tác giả: Victor R Preedy
  • Nhà xuất bản: Academic Press - United States of America
  • Năm xuất bản: 2016
  • Số trang:895 p.
  • Kích thước:31 cm
  • Số đăng ký cá biệt:39643
  • ISBN:9780124166417
  • Mã Dewey:338.47664
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
  • Đang rỗi/ Tổng sách:0/1
  • Từ khóa:Food, preservation, food industry and trade
  • Chủ đề: Food--Safety measures & Food--Preservation
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This book provides an authoritative synopsis of many of the complex features of the essential oils as applied to food science, ranging from production and harvesting, to the anti-spoilage properties of individual components. It embraces a holistic approach to the topic, and is divided into two distinct parts, the general aspects and named essential oils.
  • Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/150808
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề