CSDL Luận văn - Luận án

Trở về

An analysis of the suggested translation of "Foodservice organisation - A managerial and system approach" by Mary B. Gregoire, chapter III. (Prentice hall - 2010)

Tác giả: Duong Nu Ky Duyen

Giảng viên hướng dẫn: Kieu Thi Dong Thanh

Số trang: 91 p.
Mã phân loại: 420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản: Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản: 2014
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề: Translation study
Tóm tắt:

My graduation paper is accomplished with the aim of translating the Menu, the third chapter of the book "Foodservice organization – a managerial and system approach‟, from English into Vietnamese. The other purpose of this graduation paper is an analysis of translation theory, principles and methods of translation in the third chapter of the book to find some difficulties and suggest some solutions for.

Luận văn liên quan