An investigation into the real situation of the foods and baverage department of the Thanh Binh Riverside Hoi An hotel and some solution to improving its service quality
Số trang:
36 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420.91
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2019
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
Author only focus on investigating the current situation of the service quality of the Food and Beverage Department, that is table service process. More specifically, that is the quality of party service in Thanh Binh Riverside Hoi An Hotel in 2017 and 2018. From then on, good points and weaknesses are pointing out. Finally, some solution to improve the service quality of F and B department will be suggested.
Luận văn liên quan
- Accounting for sales and determining business results at Victoria trading company limited
- Accounting of sales and determination of business income at Hai Minh Limited Company
- Accounting for sales and income summary at Minh Ngoc construction and service company limited
- Khảo sát tình hình sử dụng kháng sinh điều trị nội trú trên trẻ em mắc viêm phổi cộng đồng tại Khoa nhi - Bệnh viện Đại học Y khoa Vinh năm 2022 -2023
- Kiểm toán khoản mục tài sản cố định hữu hình trong kiểm toán báo cáo tài chính tại khách hàng ABC do Công ty TNHH kiểm toán AVN Việt Nam thực hiện