CSDL Luận văn - Luận án

Trở về

An investigation into the real situation and some solutions to improving the food and beverage service at Belle Maison Parosand Da Nang Hotel

Tác giả: Pham Nguyen Quoc Anh

Giảng viên hướng dẫn: Nguyen Quynh Chi

Số trang: 57 p.
Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại: 420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản: Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản: 2018
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Tóm tắt:

Chapter I is theoretical background about hotel business and food and beverage service; Chapter II is case description describing the overview of Bell Maison Perosand Da Nang and food and beverage service at this hotel, specifically at The Big Plate; Chapter III includes real situation about service quality at The Big Plate restaurant with analysis and evaluation.

Luận văn liên quan