An investigation into the real situation of the restaurant and solution to improving quality of catering service of the restaurant at Royal Lotus Hotel Da Nang
Số trang:
38 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2017
Ngôn ngữ: English
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
Introduces some theoretical background related to tourism and business of tourism. Provides general information the real situation and methods of customers survey at the Royal Lotus Hotel. Gives an analysis and an evaluation on the real situation at the Royal Lotus Hotel.
Luận văn liên quan
- Auditing of revenue from sales and providing services items in financial statement auditing at moore AISC auditing & informatic services company limited, Da Nang branch for customer ABC
- Auditing on tax items in financial statements at moore AISC auditing and informatics services company limited branch in Da Nang for customer XYZ
- Auditing of inventory in financial statement auditing at moore aisc auditing and informatics services company limited brand for customer ABC
- Hoàn thiện quy trình xuất khẩu sản phẩm gia công sang thị trường Nhật Bản tại Công ty cổ phần Vinatex Đà Nẵng
- Accounting for sale and income summary at T.K.D trade and tourism services limited liability company