001
000003805
003
LDTU
020
$c128.000 VNĐ
041
$avie
082
$a663.42
100
$aNguyễn, Thị Hiền $echủ biên
110
$aTrường ĐH Bách khoa Hà Nội
245
$aKhoa học công nghệ Malt và bia $cNguyễn Thị Hiền (cb), Lê Thanh Mai, Lê Thị Lan Chi... [et.al]
250
$aIn lần thứ 2
260
$aHà Nội $bKhoa học và Kỹ thuật $c2009
300
$a414 tr. $c27 cm
520
$aPhần mở đầu: Lịch sử công nghệ ngành sản xuất bia; Phần 1: Nguyên liệu sản xuất bia; Phần 2: Công nghệ sản xuất Malt và bia
650
$aCông nghệ -- Malt-- Bia
653
$aCông nghệ Malt
700
$aLê, Thanh Mai $e tác giả
852
$a7/25 Quang Trung $bTiếng việt
911
Trần Thị Hậu
927
Mua
928
16598
Sách Chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.