- All American cheese and wine book : pairings, profiles, & recipes
- Tác giả: Laura Werlin
- Nhà xuất bản: Stewart, Tabori & Chang - New York
- Năm xuất bản: 2003
- Số trang:335 p.
- Kích thước:25 cm
- Số đăng ký cá biệt:26220
- ISBN:978-1-58479-124-9
- Mã Dewey:641.3 73
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Cheese, Wine and wine making, United States
- Chủ đề: Wine and wine making & Cheese--United States
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: The book also includes profiles of 50 American cheesemakers and winemakers and 55 delectable recipes for dishes that use cheese or feature cheese by itself. Werlin has organized the recipes with entertaining in mind and offers creative ideas for hors d'ouvres, pizzas, cheese plates, picnics, and desserts. The book also includes an extensive listing of cheesemakers and winemakers around the country with mail order information.
Sách cùng chuyên ngành